tiistai 6. marraskuuta 2012

Chorizolla ja juustolla täytetyt broilerinfileet


"Jaahas, mitä sitä taas tuosta broilerista tekis... No täytetään se jollaki! Ok. No mitä täälä kaapissa olis... No chorizoa ja juustoraastetta? No joo!"

 Chorizolla ja juustolla täytetyt broilerinfileet
  • paksuja broilerinfileitä, ei niitä ohuita koska näihin pitää saada viillettyä tasku (ainakin valintataloissa on myynnissä niitä paksuja semmoisissa kahden fileen pakkauksissa)
  • valkosipulinkynsi hyvinhyvin hienoksi leikattuna
  • jonku verran sipulia hienonnettuna
  • chorizoa pieninä paloina
  • mozzarellaraastetta
  • oreganoa
Leikkaa fileisiin taskuu sivulta. Suolaa ja pippuroi fileet ja anna niiden olla huoneenlämmössä hetki.

Paista chorizo, alenna lämpöä ja lisää valkosipuli ja sipuli. Kuullota.
Sekoita chorizo, sipulit, juustoraaste ja oregano ja tunge broilereihin. Pyyhi talouspaperilla että saat rapeat broilerit ja paista kuumalla pannulla, kääntele että paistuu tasaisesti. Paistoin samalla pannulla kuin täytteen ainekset niin ei tarvinnut pestä välillä... Paista pannulla loppuun asti tai laita uuniin kypsymään loppuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti