lauantai 8. kesäkuuta 2013

Fetasås

Fetasås

  • kreikkalaista jugurttia (no okei, kyllä turkkilainenki käy! mutta ei rasvatonta mielellään)
  • fetajuustoa murusteltuna (siis sitä isoa palaa, ei kuutioita)
  • valkosipulia hyvin vähän hyvin hienonnettuna
  • suolaa, pippuria myllystä
  • paprikajauhetta
  • basilikaa
Tässäpä oiva ja helppotekoinen kylmä kastike grillatulle ruoalle, kanalle, lihalle tai vaikka makkaralle! Tai vaikka sipsien dippikastikkeeksi sopiva. 
http://www.lindahls.fi/reseptit/kastikkeet/basilika-fetajuustotahna.aspx on osoite mistä tämä sai alkunsa. Lindhalsilla näyttää olevan aika kattava kokoelma erilaisia jugurttireseptejä jos tykkää jugurtista, mie tykkään ainaki! Ihmettelen myös, että Suomesta ei saa jugurttijäätelöitä kaupoista, tiedän kyllä että pääkaupungissa niitä on saatavilla mutta että tässä jäätelöhullussa maassa ei saa kaupoista jugurttijäätelöä! Jollakin olisi siinä kyllä bisneksen paikka. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti