sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ananasta, lakritsaa ja vaniljaa



Grillattu ananas, lakukastiketta ja vaniljajäätelöä

  • tuore ananas
  • lakukastiketta joko vamiina tai itsetehtynä (lakuja ja kermaa sulatetaan kattilassa miedolla lämmöllä, mielellään esim. kick-lakuja)
  • vaniljajäätelöä
Hei grillikausi on viimein alkanut! Me so happy :)
Ja grilliruokiahan on vaikka millä mitalla. Niistä lisää myöhemmin. Aloitankin siis naisen logiikalla grilli-jälkiruoista!

Tämä varsinkin oli ihanata, raikasta, jännää ja kesäistä!  Ja superhelppo jälkkäri, kun grillauksen jälkeen on monesti kaikkensa antanut olo, niin ananas vaan siivutetaan ja heitetään grilliin, käännetään välillä ja saa tosiaan grillata niin että ovat ihan pehmoisia ja osittain jopa mustuneita! Lakukastike sopii älyttömän hyvin ananaksen kaveriksi, ja jätski vaan kuuluu kesään, plus että lämmin ananas + kylmä jäätelö-combo on toimiva!

Toinen grilli-jälkkäri joka on mainitsemisen arvoinen, on banaani. Banaanin kuoreen vedetään pitkää viilto, ja sinne tungetaan jotain suklaata, esim. Pätkistä tai tummaa suklaata/maitosuklaata. Sit kuori laitetaan takas kiinni ja nostetaan grilliin niin että viilto jää ylöspäin ettei ne suklaat valu sinne grilliin. Kun suklaa on sulanut, banaanin nostetaan lautaselle ja viereen kauhaistaan kunnon jäätelöpallo (vanilja toimii aina) ja lusikalla sitten kaivetaan sitä ihanuutta sieltä banskusta....mmmm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti