tiistai 1. toukokuuta 2012

Brunssi



 Vappu sujui rauhallisissa merkeissä; levätessä, kokatessa ja syödessä!
Ylimmässä kuvassa vappupäivän brunssi- lautasella uusimman Glorian Ruoka&Viini-lehden ohjeella tehtyä "täydellistä" focacciaa (tai alunperin Jouni Toivasen ohje), vihreää salaattia, perunasalaattia, paistettua fileepekonia ja munakasta. 
Munakas oli herran tekosia ja oli todella hyvää, siinä oli ainakin ohuita, paistettuja perunasiivuja, nakkeja, juustoa, sipulia, kevätsipulia ja tietysti niitä munia. 

Mitäpä sitä brunssilla muuta edes kaipais! Juomana appelsiinimehua vissyllä terästettynä, ja jälkkäriksi vielä pavlovaa ja kunnon mukillinen maitokahvia...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti