maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pannari


Pannari on aliarvostettua. Harva jälkiruoka vaatii yhtä vähän raaka-aineita tai työtä kuin pannari, lisäksi se onnistuu lähes aina. Ja mitä sitte jos pannarista tulee pannukakkua? :D Vitsivitsi. Ohjeella tulee pellillinen, jos haluat tehdä vähemmän puolita ohje ja tee esim. voidellussa uunivuoassa.

Pannari

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria (tai ruokokidesokeria)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/2 tl kardemummaa 
  • 8 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 50 g sulatettua voita
  • (jos haluat rahkapannaria, lisää 1 purkki maitorahkaa, 0,5 dl jauhoa ja 1 kananmuna)
Sekoita kaikki aineet kulhossa (sauvasekoitin!). Kaada leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista 225 c keskitasolla noin puolisen tuntia. Käänsin pellin välillä kun meidän uuni paistaa niin epätasaisesti. 
Lisänä mansikoita, kermavaahtoa ja hunajaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti