Pannari on aliarvostettua. Harva jälkiruoka vaatii yhtä vähän raaka-aineita tai työtä kuin pannari, lisäksi se onnistuu lähes aina. Ja mitä sitte jos pannarista tulee pannukakkua? :D Vitsivitsi. Ohjeella tulee pellillinen, jos haluat tehdä vähemmän puolita ohje ja tee esim. voidellussa uunivuoassa.
Pannari
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria (tai ruokokidesokeria)
- 1 tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 tl kardemummaa
- 8 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 50 g sulatettua voita
- (jos haluat rahkapannaria, lisää 1 purkki maitorahkaa, 0,5 dl jauhoa ja 1 kananmuna)
Sekoita kaikki aineet kulhossa (sauvasekoitin!). Kaada leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista 225 c keskitasolla noin puolisen tuntia. Käänsin pellin välillä kun meidän uuni paistaa niin epätasaisesti.
Lisänä mansikoita, kermavaahtoa ja hunajaa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti